Auto Davor d.o.o.

Novo u ponudi

Posebna ponuda

 • img

  Novi 208

  Već na prvi pogled Novi Peugeot 208 osvaja svojim dinamičnim stilom, uz još više agresivnosti i elegancije naglašene novom metalik bojom Orange POWER koja naglašava dinamičnost i svježinu.

  Doznajte više

Ponude u post prodaji

 • img

  100% originalni paketi

  Za potrebe održavanja vašeg vozila, Peugeot vam nudi cjelovita rješenja koja su istovremeno pouzdana, stručna i transparentna: PEUGEOT ORIGINALNI PAKETI. *Offre sous condition de reprise

  Dodatne informacije
 • img

  EKO Paketi

  Paketi usluga prilagođeni vašem Peugeotu starosti 5 i više godina. Kako bi osigurali, po najpovoljnijim uvjetima, dugovječnost vašeg peugeota razvili smo različita rješenja za održavanje vozila. Ponuđena rješenja prilagođena su vašem kućnom budžetu, bez obzira na starost vozila.

  Dodatne informacije
 • img

  Servis

  Pravilno održavanje vozila jamstvo je njegove dugotrajnosti i punog zadovoljstva vožnje. Stoga smo za Peugeot vozila starija od 3 godine osigurali poseban popust od 30% na originalne rezervne dijelove i 10% popusta na usluge servisa. Uz to nudimo i besplatan pregled vozila po kontrolnim točkama. Ova akcija vrijedi u razdoblju od 26.9. do 15.10.2016.

  Dodatne informacije

Auto Davor d.o.o.

Više informacija